Arama
Arama Sonuçları
Deniz Şenliklerine damga vuran “İnebolu Denk Kayağı” gösterisi
Milli Mücadele döneminde Anadolu'nun lojistik merkezlerinden İnebolu Limanı'na getirilen mühimmatın tahliyesini üstlenen İnebolulu kayıkçıların kullandığı "denk kayığı", İnebolu Deniz Şenliklerinde yaptığı gösteri ile büyük alkış topladı.
Deniz Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu
Ulu Önder Atatürk’ün İnebolu’ya Gelişleri, Şapka ve Kıyafet İnkılabının ilk nutkunu söyleyişlerinin 98. yıldönümü etkinlikleri kapsamında İnebolu Belediyesi tarafından düzenlenen Deniz Şenlikleri, İnebolu liman içinde gerçekleştirildi.
Deniz şenlikleri yarın başlıyor
Olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen İnebolu Deniz Şenlikleri yarın başlıyor.
Deniz Şenlikleri ertelendi
27 Ağustos Pazar günü İnebolu'da düzenlenmesi planlanan Deniz Şenlikleri, hava ve deniz koşullarının uygun olmamasından dolayı ileri bir tarihe ertelendi.
İnebolu Belediyesi'nden çağrı: "Yarışlara katılacakların dikkatine!"
İnebolu Belediyesi deniz yarışlarına katılacaklar için çağrıda bulundu. Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, deniz yarışlarına katılacak olanların Su Ürünleri Kooperatifi'ne müracaat ederek isimlerini yazdırmaları gerektiğini belirtti.
İnebolu Deniz Şenlikleri 27 Ağustos'ta…
Atatürk’ün İnebolu’ya gelişi, Şapka ve Kıyafet İnkılabı’nın 98. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 27 Ağustos Pazar günü Deniz Şenlikleri düzenlenecek.
Abana’da konser öncesi uyuşturucu bilgilendirmesi
Abana ilçesinde düzenlenen Resul Dindar konseri öncesinde narkotik bilgilendirmesi yapıldı.
Resul Dindar bu akşam Kastamonu'da sahne alacak
Abana Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri Festivali bugün başlıyor. 6 Ağustos Pazar gününe kadar sürecek olan festivalin ilk gününde Karadeniz şarkılarıyla sevilen şarkıcı Resul Dindar sahne alacak....
Prof. Dr. Ahmet Maranki festivalde söyleşi yapacak
38. Abana Kültür Sanat ve Deniz Şenlikleri Festivali'nde İnebolulu hemşehrimiz Prof. Dr. Ahmet Maranki, 'Sağlıklı düşün,sağlıklı beslen, sağlıklı yaşa' konulu söyleşi gerçekleştirecek.
Resul Dindar ve Uğur Işılak Kastamonu'ya geliyor
Abana Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri Festivali için geri sayım başladı. 4-6 Ağustos'ta gerçekleştirilecek festivalde, Karadeniz şarkılarıyla sevilen şarkıcı Resul Dindar sahne alacak.
İnebolu Deniz Şenlikleri başlıyor
10. Uluslararası İnebolu Heyamola Deniz Şenlikleri, Kültür ve Sanat Festivali 27 Ağustos Cumartesi günü start alıyor.
Deniz şenlikleri renkli görüntülerle tamamlandı
37. Abana Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri Festivali kapsamında gerçekleştirilen deniz şenlikleri, renkli görüntüler eşliğinde gerçekleştirildi.
Yazar ve şairlerle söyleşi gerçekleştirilidi
37. Abana Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri Festivali kapsamında Has Bahçe'de Abanalı Yazar ve Şairler; Ahmet Tığlı, Hayati Tahsin Yılmaz, Tevfik Mustafa Bursa, Mehmet Çelikbaş ve Hacer Alioğlu” tarafından söyleşi programı gerçekleştirildi.
Abana’da festival yarın başlıyor
Abana, Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri Festivaline hazırlanıyor. Festival 19-21 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.
Son başvuru tarihi 17 Ağustos
Abana Belediyesi tarafından bu yıl 37’ncisi düzenlenecek olan Abana Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri Festivali’ne geri sayım başladı. 19-21 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan festivalde gerçekleştirilecek turnuvalar için kayıtlar devam ediyor. Son başvuru tarihi ise 17 Ağustos Çarşamba günü olduğu belirtildi.